Tel: 0229 - 270667

De Factorij 6 - 1689 AL Zwaag

Tel: 0229 - 270667

De Factorij 6 - 1689 AL Zwaag

renovatie

het renoveren van uw oude pand

Is uw woning toe aan een metamorfose? Zijn uw dak, kozijnen of goten aan vervanging toe, of moet uw woning weer in de oorspronkelijke (oude) stijl worden teruggebracht? Vanwege onze diversiteit aan kennis en ervaring zijn wij in staat om bestaande woningen of oude panden een waardige opknapbeurt te geven.

Ons bedrijf kan kleine onderhoudswerkzaamheden in en rondom de woning verzorgen, zoals het vervangen of herstellen van een kozijn, deur of raam en het plaatsen van bijvoorbeeld een dakraam. Indien uw woning niet meer het comfort heeft van deze tijd en in zijn geheel moet worden opgeknapt, dan beschikken wij over de juiste mensen die deze complete renovatie kunnen uitvoeren. Daarnaast bent u ook bij ons aan het goede adres voor het restaureren van uw monumentale woning of boerderij. Aangetaste gevels, kozijnen, luiken of daken etc. kunnen wij weer in de oude oorspronkelijke staat herstellen of vernieuwen.

Eventuele aanvragen van subsidies kunnen door ons worden verzorgd of begeleid. Voorafgaand aan uw renovatie of onderhoud, bespreken wij de situatie uitvoerig met u, maken een overzicht van de kosten en zijn duidelijk over het inplannen van de werkzaamheden. Tevens kunnen wij u, naast de uitvoering, begeleiden bij het uitwerken van het best passende concept en het maken van goede werktekeningen. Wij begeleiden u bij de te maken keuzes omtrent de diversiteit aan afwerkingen en bouwmaterialen.
Schouw op maat
Nostalgische kasten en aftimmeringen